Volyymiripset

Volyymiripset Kokkolassa

Kun kuulemme sanan "volyymiripset", mieleemme tulee usein kuva mustista karvamadoista. Volyymeista saa kuitenkin halutessaan erittäin luonnolliset. Jopa luonnollisemmat, kuin klassisista ripsistä. Luonnollisuuteen ja näyttävyyteen pystymme vaikuttamaan kuitujen määrällä viuhkassa. Viuhkan tulee olla kauniisti auki, jotta paino jakautuu tasaisesti ripselle. Viuhkat räätälöidään kunkin asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaisesti, huomioiden luonnonripsen ominaisuudet (pituus, paksuus jne).

"Volyymeista tuli todella kauniit ja niihin meni odotettua vähemmän aikaa. Ripsien pysyvyys on ollut todella hyvä, vaikka ulkomailla ollessa käytin aurinkorasvaa, hikoilin ja uin meressä. Suosittelen ehdottomasti!" - Annika

Varaa aikasi volyymiripsiin tästä

 

Volyymiripsien tuuheus

Volyymeissa luonnonripseen liimataan kaksi-viisi kuitua viuhkana. Tuuheudesta puhuttaessa käytetään ripsissä D-kirjainta. Jos viuhkaan liimataan kaksi kuitua, kutsutaan sitä 2D:ksi. Jos kuituja on kolme, silloin puhutaan 3D:stä jne. 0.07 paksuisessa kuidussa, on maximi tuuheus 5D. Vaikka kuinka rakastammekin tuuheita, pikimustia volyymiripsiä, ei sellaisia aina pystytä toteuttamaan. Emme tee ripsiä, joiden painoa asiakkaan oma luonnonripsi ei kestä. Varauduthan tähän, mikäli tulet ripsihuoltoon muualta. 

 

Valmisviuhkavolyymit

Valmisviuhkat ovat nimensä mukaisesti valmiita, suoraan rasiasta otettavia viuhkoja. Ne ovat siksi nopeammat tehdä kuin perinteiset volyymiripset. Sopii hyvin esimerkiksi asiakkaille, jotka eivät pysty makaamaan selällään pitkiä aikoja.

 

Valmisviuhkat vai perinteiset volyymiripset?

Perinteisissä volyymeissa viuhkat rakennetaan itse käsin yksittäisistä kuiduista. Tällöin pystytään tekemään juuri asiakkaalle sopivia viuhkoja. Lisäksi tekijän oma kädenjälki tulee vahvasti esiin. Voidaan tehdä esimerkiksi hyvin leveitä tai kapeita viuhkoja. Valmisviuhkoissa tätä mahdollisuutta ei ole. Viuhkat ovat valmiiksi rasiassa eikä niitä pysty muokkaamaan. Valmisviuhkat ovat kuitenkin erittäin kauniita ja ovat parhaimmillaan vahvalla luonnonripsellä. Meidän valikoimasta valmisviuhkoja löytyy C- ja D-kaarta, pituudet 7-12. Viuhkoja on monta erilaista kokoa.

 

Ripsihuolto

Luonnonripsen elinkaari on 4–12 viikkoa. Ripsiä putoaa noin 1–5 kappaletta päivässä. Tästä syystä ripsiä tulee huollattaa säännöllisesti, noin 2–4 viikon välein. Ripsien huoltoväli riippuu hyvin monesta asiasta. Kuten luonnonripsien määrä, vaihtuvuus, laatu, sairaudet, kotihoito. Vain muutamia mainitakseni. Pysyvyyden ja hygienian kannalta kaikista tärkeintä on pesu. Parhaan pysyvyyden takaamiseksi, ripset pestään ripsienpidennysvaahdolla pesusivellintä käyttäen. Pesuvaahdon sekä siveltimen saat ostettua meiltä. 

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa, tutustuthan ennen saapumista –ohjeisiimme ja peruutusehtoihimme.

Huom! Ripsienpidennyksillä on takuu. Jos pysyvyydessä ilmenee ongelmia, otathan viipymättä yhteyttä, kuitenkin viimeistään kolme päivää laiton jälkeen. Laitathan viestillä molemmista silmistä kuvat, joissa ripset näkyvät selkeästi. Korjaushuolto tehdään viikon sisällä laitosta. Ripsien tulee olla puhtaat laittoon tultaessa. Niissä ei saa olla meikkiä tai likaa. Asiakkaan tulee noudattaa annettuja hoito-ohjeita takuun säilyttämiseksi. Takuu ei koske muualta huoltoon tulevia. 

Jaa somessa: