Klassiset ripset

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsissä jokaiseen luonnonripseen asennetaan yksi ripsikuitu.  Kuituja ei siis pystytä laittaa enempää, kuin mitä asiakkaalla on luonnonripsiä. Klassisissa lopputulos on "erotellumpi", kuin volyymeissa, Kuituja on olemassa eri paksuisia, sitä kautta pystytään vaikuttaa tuleeko ripsistä luonnollisemmat vai näyttävämmät. Meillä käytössä on 0.12 ja 0.10 paksuudet. 

"Todella hyvä ja ammattitaitoinen ripsiteknikko. Työnjälki on todella hyvää ja ripset pysyvät todella hyvin. On ollut onni löytää näin hyvä ripsiteknikko. Suosittelen" - Jenni

Varaa aikasi klassisiin ripsiin tästä

 

Ripsihuolto

Luonnonripsen elinkaari on 4–12 viikkoa. Ripsiä putoaa noin 1–5 kappaletta päivässä. Tästä syystä ripsiä tulee huollattaa säännöllisesti, noin 2–4 viikon välein. Ripsien huoltoväli riippuu hyvin monesta asiasta. Kuten luonnonripsien määrä, vaihtuvuus, laatu, sairaudet, kotihoito. Vain muutamia mainitakseni. Pysyvyyden ja hygienian kannalta kaikista tärkeintä on pesu. Parhaan pysyvyyden takaamiseksi, ripset pestään ripsienpidennysvaahdolla pesusivellintä käyttäen. Pesuvaahdon sekä siveltimen saat ostettua meiltä. 

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa, tutustu ennen saapumista –ohjeisiin ja peruutusehtoihimme.

Huom! Ripsienpidennyksillä on takuu. Jos pysyvyydessä ilmenee ongelmia, otathan viipymättä yhteyttä, kuitenkin viimeistään kolme päivää laiton jälkeen. Laitathan viestillä molemmista silmistä kuvat, joissa ripset näkyvät selkeästi. Korjaushuolto suoritetaan viikon sisällä laitosta. Ripsien tulee olla puhtaat laittoon tullessa. Niissä ei saa olla meikkiä eikä likaa. Asiakkaan tulee noudattaa annettuja kotihoito-ohjeita takuun säilyttämiseksi. Takuu ei koske muualta huoltoon tulevia asiakkaita. 

ripsien pidennys kokkola

Jaa somessa: