Ripsien kestotaivutus

InLei Lash filler - ripsien kestotaivutus

Loistava vaihtoehto sinulle, joka et halua tai pysty ottamaan ripsienpidennyksiä. Ripset taivutetaan tyvestä ja tämä saa ripsesi näyttämään pidemmältä sekä avaa katsettasi. InLein tuotteet ovat erittäin hellävaraisia ja turvallisia. Laajasta muottivalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Hoito sisältää myös kestovärjäyksen. Tämä saa katseesta entistä intensiivisemmän, etkä välttämättä tarvitse ripsiväriä lainkaan. Lopuksi ripsiin laitetaan ripsiä hellivä ja ravitseva Filler hoitoaine. Koko toimenpide on kivuton ja kestää noin tunnin. Voit ottaa sillä aikaa vaikkapa päiväunet lämpimän viltin alla.

"On ollut aina helppoa mennä Pian luo laitettavaksi, koska hän todellakin osaa hommansa. Päätin kokeilla jotain uutta, nimittäin ripsien kestotaivutusta. Näistä tuli ihan superhyvät! Pia on alan ammattilainen, palvelee asiakasta täydellä sydämellä sekä sanoo suoraan mikä sopii just sulle." - Jenni

Varaa aikasi kestotaivutukseen tästä

 

Kesto ja kotihoito

Taivutus kestää noin 4-8 viikkoa, riippuen ripsesi elinkaaren pituudesta. Huomioithan, että käsittelyn jälkeen tulee välttää ripsien kastumista, meikkaamista, hankaamista sekä saunaa 24 tuntia. Sen jälkeen voit elää täysin normaalisti upeiden ripsiesi kanssa. Kestotaivutuksen voi uusia aikaisintaan neljän viikon kuluttua edellisestä käsittelystä. 

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa, tutustu ennen saapumista –ohjeisiin ja peruutusehtoihimme.

Jaa somessa: